Chupas napisał(a):
Tok rozumowania godny neardentalczyka.
Lol... Wiecie co to jest ironia? Metafora? Sarkazm? Ów neandertalczyk właśnie nią był. Równie dobrze mogłem napisać "Tok rozumowania godny pantofelka", przy czym owy pantofelek, neandertalczyk czy cokolwiek innego są tylko symbolem prostoty i głupoty.
Cytuj:
na podstawie jednego obrazka, który zobaczyłeś na wikipedii od razu stwierdzasz, że wszystkie informacje są stamtąd właśnie czerpane i tutaj twój FAIL!
Lol again... Czytanie ze zrozumieniem - umiejętność na wymarciu... "Wiedza z Wikipedii" to przenośnia oznaczająca "Wiedza zdobyta przed chwilą z beznadziejnego, ogólnodostępnego źródła". Dopiero po twojej wypowiedzi sprawdziłem adres obrazka i faktycznie - wikimedia commons...
worn napisał(a):
I najważniejsze to ty udajesz, że na każdym kroku masz rację. G-Ó-W-N-O P-R-A-W-D-A Alfo i Omego... jak napisałem wcześniej tylko w niektórych kwestiach i nie ośmieszaj się więcej.
Tak. A konkretnie nie miałem do tej pory "racji" robiąc literówkę w słowie neandertalczyk. Totalny głąb jestem, niezaprzeczalnie.
worn napisał(a):
A co najważniejsze to rada do kogoś z Administracji (na Waszym miejscu pozbył bym się takiego Moda odstrasza tylko ludzi).
Z tej wypowiedzi można wywnioskować, że zwracasz się do mnie, abym wystąpił w dziale redakcyjnym z propozycją (lub od razu zapytał Iva na gg) wywalenia mnie samego. I Babcia Logika poszła się...
worn napisał(a):
Przez kogoś takiego jak ty to forum z całą pewnością nie będzie zbyt często odwiedzane.
Nie potrzeba nam tu trolli i pseudomądrych dzieci neo. Kilka miesięcy temu w redakcji wyszła nawet propozycja zamknięcia forum z powodu ogólnego zastoju, odejścia "starych wyjadaczy" i tragicznego spadku poziomu, jednak skończyło się na tym, że narazie wszystko zostanie jak jest. KryptoZoo będzie miało nadal oglądalność i to coraz większą, z prostego powodu - nie ma żadnych innych polskich stron kryptozoologicznych. A jeśli są, to plagiatują nasze artykuły...