Cytuj:
ok jakie tam wg was widać organy, bo mi ich wielkość za bardzo nie pasuję.
Flaki to nie moja działka...
Jaki koniec tej sprawy będzie, zapewne każdy z nas sobie zdaję.....aczkolwiek muszę przyznać, iż od momentu, gdy interesuję się kryptozoologią, takiego spektakularnego wydarzenia jeszcze nie byłem świadkiem.
O owych "zwłokach", mówiły TV w USA, i zapewne w innych krajach, o tym "newsie" pisały też różne gazety, choćby gazety z Australii czy Gazeta "the Times" z UK. Ba, nawet na Onecie widnieję nius o tej sprawie.
Już nie wspominając o tym, że "Lorenomundo", jest praktycznie nie możliwe do odwiedzenia, a i w ciągu paru dniu od ukazania się newsa o zwłokach, forum o Wielkiej Stopie(Bigfoot forum), powstały 3 tematy na temat owej sprawy. W pierwszym temacie, liczba stron w ciągu paru dni, przekroczyła ok. 85 stron, dlatego tez ten temat zamknięto i dysputę rozpoczęto w nowym itd.
Były też dwie ankiety, dla ciekawskich, oto wyniki ankiet :
Ankieta 1
Jaka jest twoja opinia na temat ciała z Georgii ?(po ukazaniu się fotek)
40 - Hoax !
30 - może tak, może nie
15 - wreszcie mamy dowód na istnienie BF-a
Ankieta 2
Czy jest jakakolwiek szansa na to, że panowie z Goergii, mają ciało BF-a ?
101 - Hoax !
100 - jest szansa, ale mała
20 - mają ciało
Jak widać ciekawe wyniki.
W ankiecie na naszym forum, osobiście zaznaczę odpowiedź numer 4. Fake to jest, ale jakiej maści, to już mnie za bardzo nie interesuję....
Chodzą też słuchy, że owa konferencja, która ma odbyć się za niecałe 2 godziny, ma być odwołana....
Chodzą też słuchy, że ciało będzie tylko dostępne dla kilku osób, a jego badaniem zajmie się kilka "hominodologów" z Rosji.
O takowych kilka razy słyszałem...a zwłaszcza o takim co zajmował się sprawom jakiejś wariatki, co twierdziła, że Wielka Stopa zapukała do jej domostwa prosząc o czosnek. Z takimi ekspertami, to dajmy już sobie z w ogóle wracaniem do tej sprawy...
Zobaczymy co będzie dalej...
I znów po raz kolejny, kryptozoologia zostanie udupiona po raz kolejny....że tak powiem....