Szczerze mówiąc Iv.....to my nie jesteśmy w tym lepsi.
Na YT, na koncie KryptoZoo, wśród filmów jest nagranie z nessie z 1998 roku, które jest dosyć znane, ale głównie z tego, że na nagraniu widać wydrę, a nie rzekomego pradawnego gada, ssaka....
Na coś takiego, też często "fake" się woła...
To, że takie filmiki były w rosyjskim download, to nie moja sprawa....wiele stron kryptozoologicznych, posiada takowe działy i w większości z filmików tam zawartych są same fałszywki.
Cytuj:
Przerażające. Jeśli tak się przedstawia poziom wiedzy o kryptozoologii w Rosji... nic ino siąść i płakać.
Po 2 nagraniach z działu download, na pewno się tego nie określić i nie wiem zresztą po co takie rzeczy wypisywać....swego czasu, kilka miechów temu gdzieś widziałem jakieś forum rosyjskie kryptozoologiczne(na takowe wyglądało) i samą liczba postów, biło nas na kolana.
Równie dobrze, to samo mogą o nas powiedzieć Rosjanie, gdyby obejrzeli kilka tych zdjęć z galerii(tych co nie powinni), a powiedzieli by dokładnie to samo co Ivellios, z drobna zmianą :
Cytuj:
Przerażające. Jeśli tak się przedstawia poziom wiedzy o kryptozoologii w Polsce... nic ino siąść i płakać.