Cytuj:
Skoro taki mądry jesteś, to czemu sam się za to nie weźmiesz? Trochę samokrytyki Kiedrzu, bo tylko siedzisz, nic nie robisz i narzekasz. Ivellios robi co może i kiedy może, ja sie staram, Caniche też coś dorzuci od siebie. A Ty tylko "to źle, tamto niedobrze..."
Dlatego właśnie się do tego nie zabieram...zresztą najbliższy termin, w którym mógłbym jakiś większy artykuł dać od siebie, to bodajże 7 czy 8 listopad...ja czasu wolnego dużo nie mam.....praca,studia, studia, praca, i znowu praca, nie wspominając o ciągłej nauce i czytaniu kolejnych potrzebnych mi książek.....i mówię tu o wszystkich dniach tygodnia.
Zapewne inni powiedzą to samo.
Deklarowały się swego czasu osoby chętne do tworzenia takowych niusów...ja w tym gronie nie byłem i być nie będę.
Ja też czasem zarzucę niusem, głównie zoologicznym, ale po jakiego musi to być nowy temat i nowy nius ?
Pisze na szybko i już....zwykły post, nie różniący się zbytnio od innych....a i tak czasem bywało, że to co napisałem w formie posta/postu(?), kilka chwil później było umieszczane jako nowy temat i nius na głównej.
Nadal tez uważam, że cała ta formułka: temat na forum = news na głównej, jest niepotrzebna.
Wiem doskonale, że Iv "rozdzielić" się nie może, też ma swoje sprawy...ale chyba warto dać jeszcze jakiejś innej osobie możliwość wspomagania Strony Głównej. W "Liście kryptyd" było kilka rzeczy do poprawienia z tego co pamiętam i nadal tak jest. "Co dwie głowy to nie jedna".
Cytuj:
Chyba jedne z pierwszych...
Jedne z pierwszych w "nowym wydaniu".