Kryptozoologia

Obecny czas: 29 Lis 2024, 10:44

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Szkola i tolerancja
PostWysłany: 14 Cze 2007, 10:37 
Średnio zaawansowany
Średnio zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Anglia
Wiekszosc z was jest jeszcze w tym wieku ze sie uczycie,chcialem sie zapytac jak jest w waszej szkole z tolerancja.Tzn-czy nie macie jakis problemow w zwiazku z waszymi niecodziennymi zainteresowaniami

Temat postu: Odp: Szkola i tolerancja
PostWysłany: 14 Cze 2007, 11:16 
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Przemyśl
Ja niestety mam... dlatego że interesuje się paleontologią i kryptozoologią uważają mnie za "nawiedzonego" który myśli że kolo jego ogródka wylądowało 10 spodków obcych...
Moj Kolega napisał(a):
Wiesz nie lubimy nienormalnych i walnietych na muzg którzy zajmują sie UFO i innymi pierdołami
:P Niestety z tolerancją w szkołach nie jest najlepiej  :(

PostWysłany: 14 Cze 2007, 11:46 
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Konin
U mnie jest spoko. Kilku nawet przekonałem do istnienia kilku kryptyd i do UFO. Chętnie mnie słuchają jak opowiadam im o różnych rzeczach przeczytanych na Nautilusie i NPN.

PostWysłany: 14 Cze 2007, 16:40 
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
O moich zainteresowaniach, nikt nie wie...u mnie, nie ma osób które by się tym interesowały.

PostWysłany: 14 Cze 2007, 21:15 
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Mnie kiedyś większość kolesiów w podstawówce i gimnazjum odrzuciło. Ze względu na moje zainteresowania, na gusta muzyczne oraz z powodu mojego autyzmu wczesnodziecięcego.

Teraz niewiele się zmieniło, w technikum rozmawiam właściwie tylko z profesorami, tylko czasem się zdarza że zamieniam z jakimś kolesiem parę słów. Wszyscy uważają mnie za dziwaka który ma swój świat i swoje kredki.

Inaczej jest w szkole muzycznej - tam panuje pełna akceptacja, nawet czasem z kolegami wczytujemy się w "Czwarty Wymiar" i "Nieznany Świat" :D

PostWysłany: 15 Cze 2007, 09:19 
Średnio zaawansowany
Średnio zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Anglia
Skad ja to znam,za moich czasow bylo tak samo.Ja bylem odrzucony prze kolegow z klasy ze wzgledu na moje zainteresowania,po pewnym czasie wolalem towarzystwo ksiazek od ludzkiego.W szkole dosc czesto bylem atakowany i probowano mnie bic,jednak ze wzgledu na moja ambicje i twarde piesci zaprzestali tego dosc szybko-choc nie pochwalam rozwiazan silowych.Po pewnym czasie spotkalem dwoch wspanialych kolegow,z jednym do tej pory sie przyjaznimy.A reszta klasy?im imponowalo to ze ktos sie dobrze bije,pije alkohol,albo pali papierosy.A ludzie o innych zainteresowaniach sa przesladowani-i to jest straszne

PostWysłany: 15 Cze 2007, 12:38 
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Koserz
U mnie wklasie ludzie są raczej tolerancyjni, tak samo w podstawówce. Wielu wie, jakie mam zainteresowania, niektórzy uważają mnie za speca w dziedzinie przyrody (dobre sobie :D). Jeden z moich kumpli chce się nawet zarejestrowac na tym forum, choć ja mu to raczej odradzam. W mojej życiowej wędrówce nikt, poza moim bratem mnie jeszcze nie pobił, ani nawet nie próbował pobić, choć jestem raczej ułomkiem, przy tym dawniej większość rówieśników górowała nade mną wzrostem (teraz to się trochę zmieniło).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników