Panowie, może powrócimy do tematu, co?
Wasz szalony i nie do końca poważny admin (czyli ja w swojej skromnej i nieco dziwnej osobie) zapisał się do konkursu na Miss i Mistera serwisu paranormalne.pl ...
Ostatnia z konkurencji polega na "Wyobrażeniu sobie siebie" za 30 lat. Polega to na przerobieniu jakiegoś swojego zdjęcia i dopisaniu komentarza, najlepiej choć w najmniejszym stopniu śmiesznego...
No to moje zdjątko wygląda tak...
Podstarzały grajek. Głowa pełna pomysłów, co zagrać, co przetłumaczyć z angielskiego na polski, zaś mózg rozrósl się do takich rozmiarów, iż czaszkę trzeba było powiększyć (niestety wzrost masy mózgowej nie zawsze szedł w parze ze wzrostem ilości połączeń między neuronami :p ). Wzrok popsuty od ciągłego gapienia się w nuty, przez co trzeba było kupić okulary o dioptrii +30.
Zarost potwornie długi, a to tylko dlatego, że praprawnuczek Giertycha, Kurkuś Maciuś Trzeci, wprowadził ustawowy zakaz używania golarek, jako że stwierdził, iż golenie się jest działaniem wbrew naturze, jako że zarost jest tworem naturalnym i nie należy go niszczyć, bo to dar od Boga. "Jak nas Panie Boże stworzył tak nas masz i nie w naszej gestii poprawiać Twój dar", rzekł z mównicy sejmowej. Obecnie więc żyletki, nożyczki, golarki i inne maszynki krążą w obiegu podziemnym.
Poza tym zmian fizycznych, umysłowych, psychicznych i jakichśtam inkszych u użytkownika Ivelliosa nie stwierdzono.
Poprzednia konkurencja polegała na opisaniu i ZAREKLAMOWANIU samego siebie
Punkt pierwszy: użyszkodnik pokrótce wyjaśnia, co chce napisać i po kiego grzyba
Celem tejże reklamówki jest przedstawienie atutów osoby się reklamującej, czyli mnie, skromnego mieszkańca Katowic :p Z powodu wrodzonej skromności trudno mi będzie pokazać, dlaczego to właśnie ja jestem tym naj naj, spróbuję jednak to zadanie wykonać.
Atut pierwszy: umuzykalnienie użytkownika
Zagram, co kto chce i kiedy chce, oczywiście w aranżacji fagotowej
Na fagocie gram od sześciu lat, zaś na instrumentach klawiszowych typu fortepian, keyboard, mikroskopowe pianino dla przedszkolaków i innych - od 13 lat. W wolnych chwilach przerabiam na wersje fagotowe utwory znanych zespołów rockowych (i nie tylko), takich jak Guns N' Roses czy Budka Suflera.
Atut drugi: webmastering
Potrzebujesz szablonu na bloga? Nie wiesz, jak usunąć tą pochrzanioną reklamę z Lycosa? Męczysz się żeby wsadzić w profilu na Epulsie muzyczkę w tle? Nie ma sprawy! Zawsze pomogę.
Atut trzeci: językoznawstwo nabyte
Jeśli potrzebujesz pomocy z języka angielskiego - śmiało możesz do mnie przyjść. Tłumaczę bardzo wiele artykułów z angielskiego na polski, obecnie mam na dysku zapisane ponad 210 artykułów/newsów/innych treści przetłumaczonych na język polski, wszystkie ukazały się bądź to w Paranormalium, bądź to w VRP, bądź to w KryptoZoo, lub też w NPN. Jeden z artykułów doczekał się w grudniu 2006 roku publikacji na łamach czasopisma "Nieznany Świat"
Atut czwarty: charakter
Mało wygadany. Ale jak już walnę hasełko to cała sala ryje ze śmiechu.
Z uporem maniaka tworzę neologizmy w średnio do tego odpowiednich momentach. Jestem np niepełnozdrowy, zaś osobę wyjątkowo głupią określam mianem impotenta intelektualnego.
Staram się być miły, choć nie zawsze się to udaje :p
Atut (?) piąty: wygląd
Prawie dwumetrowy gigant. Wszędzie dosięgnę, aczkolwiek nie wszędzie się mieszczę...
Do dziewczyn: jeśliś zmęczona, niewiasto, chętnie ponoszę... :p nie tylko torebki z zakupami...
Jako kandydat na Man Miss Terra ( :p ) chcę się przede wszystkim przekonać, co o mnie sądzą inni.
Dziękuję, że ze chcieliście przeczytać ten krótki wykład :p