Witajcie , drodzy towarzysze w naszej kryptozoologicznej przygodzie!
To mój pierwszy post , więc jeśli temat , który jest przecież związany z rosyjskim ałmasem , a który pragnę poruszyć , Waszym zdaniem się nie nadaje , by tu o nim pisać , to proszę o jego odpowiednie umiejscowienie. Co byście powiedzieli , gdybyśmy jako członkowie KryptoZoo spróbowali nawiązać kontakt z panem Igorem Burtsevem (powinno być chyba Burcewem po polsku , choć on sam tak pisze swoje nazwisko , gdy używa języka angielskiego?!) , znanym na świecie badaczem zagadnienia rosyjskiego ałmasa?
) Próbowałem mu kiedyś przesłać zaproszenie do znajomych na FB , ale go nie przyjął , a szczerze mówiąc , może moja próba nawiązania z nim kontaktu z mojego konta nie była zbyt udanym pomysłem z powodu mojej własnej prywatności , bo wolałbym nie pisać do niego wiadomości z własnego konta - sami pewnie wiecie , jak ktoś inny może zareagować na wieść, że interesujecie się kryptozoologią?!
Co myślicie o moim pomyśle? Czy może chcielibyście zadać mu jakieś pytania odnośnie jego odkryć i prowadzonych badań nad ałmasami? Czy Waszym zdaniem , mógłbym się do niego zwrócić jako reprezentant forumowiczów z KryptoZoo z prośbą o kontakt? Pozdrawiam Was serdecznie , Johann Schiltberger.