NanBeiDaXia napisał(a):
Mangel napisał(a):
Kolejny fan Power Rangers... pytanie to samo co do kolegi Hamtaro, nie było tam megazorda? Wszak tak ciekawa fabuła powinna być okraszona dużą ilością efektów specjalnych...
I Pawel, który wypowiedział się podobnie.
Słuchajcie dzieciaki, podałem wam historię z zupełnie innej dziedziny. Znam ją bo interesuję się dłużej niż wy żyjecie nie tylko kryptozoologią ale też innymi dziedzinami i mam ten komfort którego wam brak, że mogę kojarzyć informacje z bardzo różnych źródeł. Podałem wam coś czego nie znaliście a nad czym się warto zastanowić. A wy w swojej ignorancji to wyśmiewacie. Trudno.
Co do wielkich naturalnych kompleksów podziemnych istniejących poza oficjalną wiedzą o jaskinich, to tak samo szeroka dziedzina jak kryptozoologia, tyle, że jeszcze mniej znana wśród tzw. zwykłych ludzi. Ale kto chce się dowiedzieć, ten może. Samodzielnie. Ja tu nikogo nie będę na siłę edukował. Podałem rzadki tekst na poważnie, a nie dla jaj, i nie życzę sobie głupkowatych komentarzy.
Życzyć to sobie możesz na koncercie życzeń. Mam w zwyczaju komentować bzdury podobnymi tekstami i bądź łaskaw nie naruszać mojej swery wolności słowa.
Twoje informacje są zawsze bardzo sensacyjne i bardzo ciężko weryfikowalne, ciekawe czemu? Bo ich autor jest też osobą piszącą poty na tym forum, nie lubisz tylko tych komentarzy co się z tobą nie zgadzają, co? Kiedyś już zadałem Ci pytanie o uczelnie, wydział i wykładowców dzięki którym, ponoć, zdobyłeś wyższe wykształcenie, do dziś nic o tym nie pisnąłeś.
Wracając do tematu, niechby i relacje pochodziły od niebieskich i żółtych, czy to coś zmienia? Aborygen czy biały, mam wrażenie że pieniądze lubią jednakowo? Pić też? Bo wygląda mi to na opowiadanie które swój początek bierze przy knajpianym stoliku gdzie dwóch panów X i Y szukało sposobu na zarobienie "extra money".
No i nikt nie odpowiedział sobie na najważniejsze pytanie,
czy megalania miała realną szansę na przetrwanie w niezmienionej formie przez tyle czasu?