A więc tak chcialbym się zapytać co to za zwierzę. Więc tak niestrzelał kwasem z oczu ani laserami
![Smiley :)](./images/smilies/smiley.gif)
.
Dzisiaj o godzinie 16.00 wyruszyłem z Kumplami (Gajosem i Wojtkiem), nad staw pojeździć sobię na lodzie
(NA BUTACH)
Mieliśmy też za zadanie pujść do "Lasku" poszukać jakichś zwierzątek nakręceni przez oto ten serwis
Na początku nic .. szaro wszędzie, potem inaczej podeszliśmy koło krzaków a przed nami dzwięk opiszę tak "jakby Ktoś Jechał Motorem" oczywiście powiedziałem brzydkię słowo zaczynające się na Spier a kończące na lamy
![Szczerzy zęby :D](./images/smilies/icon_biggrin2.gif)
bo myślałem że to jakiś człowiek, lecz po dosłownie ułamku sekundy nad glową przeleciały nam dwa dziwne ptaki. Pierwsze wrażenie to Bażanty lecz po dłuższych obserwacjach i poszukiwaniach tej ptaszyny znaleźliśmy miejsce jej zamieszkiwania lub chwilowego pobytu, sztuk było 3 pierwsza wyleciała ale niezdążyłem cyknąć fotki "KOMURKA
![Szczerzy zęby :D](./images/smilies/icon_biggrin2.gif)
" drógą udało mi się załapać na komurke lecz niska jakość :/
OPIS:
Ptaszyna wyglądała tak: Gruby tułów, pióra miała koloru szarego, głowa mała, ogon jakby czarny ale niespecjalnie zauważyłem, stwierdziliśmy że to nie bażant bo było to dosyć duże ale nie jakiś 1 metr, coś mniejwiencej jak piłka do kosza :/
Jutro tam wrócimy z cyfrówką aby zrobić lepsze fotencje o ile dana ptaszyna się nam tam pojawi
SORRY ZA WSZELKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE
ptaszynkę mamy na komurce ale niska jakość jak ktoś chce wyślemy mmsa a jutro postaram się wystawić tu fotki.