Doświadczony | | | Rejestracja: 07 Lip 2007, 20:55 Posty: 891 | - Wonnica Piżmówka, - Padalec Zwyczajny, - Paź Królowej, - Kruk, - Pasikonik zielony, - Zaskroniec zwyczajny, - Sowy, - Husarz Władca i inne ważki, - Koźica, - Muflon(!), - Przepiórka, - Wilk, - Zimorodek, - Kuropatwa, - Gróbodźób, Krzyżodziób, - Kraby (kilka lat temu pewnie wypuszczone przez chodowce), - Turkuć Podjadek, - Cykada, - Trzmielojad, - Sęp Płowy ( w locie charakterystyczna łysa szyja [dla tych co nie wierzą 30x w Polsce został stwierdzony]) - Mrówkolew, - Dziwaczka, - Niedźwiedzionówka, - Zawisaków dużo (powojowiec, tawulec) (Larwy zwłaszcza), - Zmrocznik, - Rusałka, - Niepylak Apollo, Szlaczkoń, Listkowiec, Niestrzęp, - Ślepak pospolity, - Trzyszcz Polny, - Rohatyńec, - Biegaczy dużo, - Chrabąszczy sporo, - Pluga, - Sprężyk, - Rozpucz, - Słowik, - Ryjówka, - Szczury, - Daniel, - Orzesznica, - Kreta, - Skowronka, - Jemiołuszka, - Wilga, - Rudzik, - Sójka, - Gil, - Zausznik, - Czapla, Żuraw, - Bąk, Bączek, - Łabędź, - Kaczki (różne), - Kania, - Łyska, - Derkacz, - Szczygieł, - Zięba, - Kukułke, - Przepiórka, - Zając, - Dzięcioł Zielony, - Dudek, - Tchórz, - Flądra,Turbot, - Żubr, - Błotniak, - Jastrząb, Krogulec, Myszołów, - Jaszczurka Murówka(niesłyszałem żeby w polsce żyła ale złapałem ją i porównałem ona jest tym gatunkiem albo ja nie nazywam sie Patryk ), - Jelenia, - Orła Bielika i Przedniego, - Rybołów, - Sokół Wędrowny, - Pustułka, - Zwinek tyle że hoho, - Padalce, - Zające, - Sarny, - Nietoperze, - Bażant, - Łasice, - Kormorany, Łyski, Nury, Perkozy, - Uwaga.... Papuge Rozelle (pewnie uciekła komuś), - Dorsza ( Martwego na brzegu), - Jeże, - Lisy, - And much, much more UUUU Dużo się rozpisałem może dlatego tyle, że mieszkam blisko lasu, a z drugiej strony mam zalew...
Ostatnio edytowany przez Tryk, 26 Lip 2007, 16:13, edytowano w sumie 1 raz
| |