NanBeiDaXia napisał(a):
tomek74 napisał(a):
Witam po dluzszej nieobecnosci. Szperalem sobie w necie, i znalazlem cosik ciekawego. Artykul opisuje spotkania z hominidem w okolicach Gdyni.Redaktorzy Nautilusa podchodza do tego dosc sceptycznie, ale zawsze jest jakies prawdopodobienstwo, ze to jest prawda
http://www.nautilus.org.pl/?i=1537To nie był hominid. W innym poście napisałem już, że to przypominało 2-metrowego białego lemura o czerwonych oczach. Proponuję zapoznać się dokładnie z relacją. Co do różnych zjawisk w Gdyni i okolicach, radzę się nie wyśmiewać. Oczywiście nie żyją tutaj żadne nieznane zwierzęta. Powiedziałbym, że pojawiają się na krótko dziwne istoty i zachodzą dziwne zjawiska. Mieszkam tutaj i wiem o czym mówię. Od mojego domu do miejsca zdarzenia w Bojanie jest jakieś 2,5 km. Sam doświadczyłem w nieodległym miejscu dziwnej anomalii czasoprzestrzennej której nie będę opisywać oraz widziałem w innym miejscu poprzez gęste krzaki szare coś co przemieściło się bezgłośnie szybciej niż mógłby to zrobić idący bardzo szybko człowiek. Jak podszedłem na miejsce gdzie to coś się przemieszczało, porównałem sobie obraz tego do wysokości drzew i wyszło, że to musiało mieć ok. 2,5 metra wysokości...
Już chyba ustaliliśmy, że pana słowom wierzyć za bardzo nie można?
Ja nie wiem, lemury, hominidy (małpie)... a to wszystko mógł spowodować biedny, zmarźnięty (pijacy tracą zdolność termoregulacji) bezdomny...
Co do insynuacji iż zamieszani są w to: kosmici, faceci w czerni, armia o. Rydzyka, istoty z "wnętrza ziemi", itp, polecam jednak trochę racjonalizmu.
NanBeiDaXia, nie odpisuj, nic nowego nie powiesz raczej.
@down:
1) Prosiłem, nie odpisuj.
2) Prosiłem o udowodnienie tego że jesteś tym za kogo się podajesz.
3) Niezbyt rozgarnięty nastolatek przytoczył teorię bardziej prawdopodobną niż ty o pustym księżycu, jakieś pytania?