[hide]
"JanPe" napisał(a):
teraz czuję się jak ostatni dupek
Ja się czuję dokładnie tak samo... ale nie będzie mi dane tego już naprawić, niestety...
Tak, człowiek lata, lata, a to szkoła, a to szpital, a to cośtam innego... na nic już nie mam czasu praktycznie, na nic! Ehhh...
Miałem w Internecie bardzo dobrą znajomą. Bratnia dusza, zawsze uśmiechnięta, wygadana, przeurocza i przesympatyczna... jeszcze kilka miesięcy temu prowadziliśmy wielogodzinne dyskusje na GG o tym i owym, później czasu było coraz mnie, w szkołach coraz więcej roboty i obowiązków, w końcu doszło do tego, że pisaliśmy do siebie kilka razy w ciągu miesiąca...
Pamiętam jak parę tygodni temu składałem tej złotej dziewczynie życzenia z okazji 18 urodzin... w ten wtorek dowiedziałem się, że zmarła poprzedniej nocy w szpitalu krótko po operacji :cry:
Czuję się nad wyraz paskudnie... nie miałem czasu żeby jej coś napisać, zapytać o zdrowie, w ogóle porozmawiać... teraz pragnę rozmowy z nią... ale pozostała mi już tylko modlitwa i nadzieja, że kiedyś się spotkamy, tylko już po Drugiej Stronie... :cry:
Nigdy jej nie zapomnę... nigdy!!![/hide]
Dlatego ostatnio tak rzadko się tu pokazuję... po tym co się stało załapałem takiego doła, że straciłem wenę na cokolwiek... :cry:
[hide]Na domiar złego zdrowie, a raczej jego brak...
Ehh... dobra... czas skończyć tego rozpaczliwego posta i zapłakać do poduszki.[/hide]