@ MarcinK
No właśnie, prace! Nie takie bohomazy, czy jak to wolisz nazywać. Bo tak jest w sztuce, że każdy rysunek coś przedstawia lub reprezentuje. Twoje reprezentują kryptozoologię, ok. Nie wnikam w przekaz. Ale wykonanie, to zupełnie co innego.
I jak sam temat wskazuje, nie chodzi tylko o szkice kryptyd, więc śmiało zademonstruj więcej swoich prac.
@ WoJtAssss
Zajmuje się nim, cały czas i gdybym miał usuwać chamskie posty i nagradzać ja ostrzeżeniem, pożegnali byśmy się w, jak sądzę, w nie miłych okolicznościach. A gdybym był prawdziwą kosą, nagradzał bym warnem najmniejsze błędy (nie literówki bo te sam robie) ortograficzne, wielokrotnie powtarzane jak nieumiejętne wstawianie przecinków, zaczynanie postów i nazw tematów z małej litery itp. Ale wracając do tematu.
To że lubisz i rozwijasz swój warsztat, to widać. Tak jak pisałem, twoje nie są najgorsze, ale zawsze może być lepiej w czym przyznajesz mi rację. Najbardziej żenujące są prace MarcinK’a i naprawdę nie wiem, jak mogłeś je pochwalić. I w pierwszym poście oraz kolejnych, nie widzę gdzie zachowałem się chamsko. To że napisałem iż wasze prace śmieszą? Bo tak jest. To że dałem wam rady (właściwie to tylko MarcinK’owi) aby wprowadził cienie oraz inne elementy upiększające, to jest chamskie? To że wyraziłem swoje zdanie, iż ja osobiście bym nie zmieścił takiego bohomazu na forum? To dla mnie oczywiste. Płakać mi się chce, kiedy inni ludzi, nad interpretują nie swoje posty.
A wyzwanie mnie do rysowania, no cóż. Ja, jak wszyscy userzy jestem od przeglądania forum. Jako iż prawo jest takie, że moją opinię wyrazić mogę, robię to. Jeśli uważasz to za chamstwo, ok. Twoje prawo, nawet Biblię możesz uważać za pamiętnik czy zbiór baśni. Ja uważam te pracę za nienajlepsze i choć pewnie nie narysował bym lepszych. Ale ze mną jest taki wyjątek, że się nimi nie chwalę.
Tyle ode mnie w tym temacie. Pozdrawiam. Wasz kochany Moderator: S.W.A.T ®
|