W zasadzie nie wiedzialem gdzie temat dac,ale mysle ze ze wzgledu na przewazajaca czesc zdjec lub filmow zwiazanych z kryptozoologia (ktore chcialem tu dac) tam zobaczylem.
Chodzi mi o ta wideo:
http://www.youtube.com/watch?v=wR-NJ9NWQHw&playnext_from=TL&videos=QDBdaZw43o8&feature=rec-LGOUT-real_rn-3r-3-HMOd 13 do 25 sekundy - Filmowana owlosiona bestia moze byc zwyklym gorylem,ale ze wzgledu na nie-zlokalizowanie miejsca filmowania trudno to stwierdzic (moglo się to dziac rownie dobrze w naszej europie na faktyczny goryl uciekl z zoo i zostalzfilmowany)
0:39 - Wiecie co mi to przypomina?Pewien artykul ze strony,w ktorym pisano o rezyserze filmu z udzialem Yeti ktorzy na lozu smierci wyjawil ze nagranie ktore w filmie bylo jest prawdziwe.Co o tym myslicie?
0:50 - Az tak wielki rekin????Na moja ocenie moglby miec jakies 40-50m,a wy co o tym sadzicie?Mysle ze mozliwe jeszcze bylo skrzyzowanie rekina i wieloryba.
1:00 - Kluczowy moment filmu- We francuskiej telewizji widzialem to zdjecie,przedstawia ono ksztalt argentynskiego ptaka zyjacego kilka/nascie/dziesiat tysiecy lat temu,gdy rozkladal skrzydla mogl miec 8 do 9 m dlugosci i wazyl 90 kg.Wchodzil na wzgorza i puszczal się z wiatrem,skrzydla pomagaly mu tylko w szybowaniu (90kg to zdecydowanie za duzo zeby samodzielnie moc ze w powietrzu przemieszczac
1:42 - Wiem ze nic nie ma z kryptozoologia,ale nie moglem się powstrzymac od wklejenia tego momentu tu,bo nic tam nie wiac oprocz pieknego zachodu slonca
1:52 - To tez,tyle ze tam zwyklego ptaka wg mnie widac,nic wiecej.
Myslicie ze ile z tych momentow ktore podalem to fejki?Mysle osobiscie ze co najwyzej zdjecie z Yeti'm,rekin i ptak argentysnki najbardziej przyciagnely moja uwage...