"Chupas" napisał(a):
Panikarz
To od tego że często z byle bzdurki panikuję.
"Chupas" napisał(a):
Kryptozoologia ma czasami trochę wspólnego z kosmitami (np. teoria jakoby chupka pochodziła od Obcych).
Nie neguje tego. Nigdy nie oglądałem "Nie do wiary" (nie mam TVN-u) ale z tego co słyszałem to podobno zrobiła się z niego straszna kupa. Nie chcę aby ludzie którzy twierdzą że za każdą niewyjaśnioną bzdurką musi stać coś SUPERMEGATAJEMNICZUFOLOGICZNOAMERYKAŃSKIEGO mieli się zajmować kryptozoologią.
"Chupas" napisał(a):
A teraz mały test, bo w Twojej wypowiedzi nikifoor coś mi nie pasuje.
Hipotetycznie. Idziesz przez las. Ja siedzę w krzakach (ty o tym nie wiesz) i nagle rzucam dwie czarne, sklejone miski w powietrze. Ty nie wiesz że to ja rzuciłem, ani że to są tak naprawdę miski. Zauważasz tylko szybujący w powietrzu tależowaty obiekt. A więc, czy DLA CIEBIE to jest NOL/UFO w takiej sytuacji?
No cóż. Dla mnie to faktycznie będzie NOL (niezidentyfikowany obiekt latający) co nie znaczy że musi się to wiązać z kosmitami. Pisząc że kryptozoologia nie ma być kojarzona z NOL chodziło mi właśnie o kosmitów, to prawda. Wróćmy jednak do Twej historyjki. JAKIE ZNACZENIE W TAKIEJ SYTUACJI MA FAKT, ŻE INTERESUJE SIĘ KRYPTOZOOLOGIĄ?? W końcu gdyby zauważył coś takiego robotnik, to też oznacza że np. produkcja samochodów jest związana z UFO/ Albo gdyby tamtędy szedł historyk to też automatycznie historia byłaby związana z Ufo? A może czegoś nie zrozumiałem w Twojej opowiastce?