Kryptozoologia

Marzec 09, 2010, 19:27:21
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna forum   Pomoc Szukaj na forum Kalendarz Użytkownicy Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
 Drukuj 
Autor Wątek: Niezidentyfikowane zwierzę wodne zaobserwowane w jeziorze Cameron w Kanadzie  (Przeczytany 517 razy)
Ivellios
Administrator
Senior

Ojciec Dyrektor

Zobacz profil WWW
« : Styczeń 15, 2010, 06:04:50 »

Serwis BCLocalNews.com opisuje obserwację nieznanego zwierzęcia w jeziorze Cameron w prowincji Ontario w Kanadzie. Obserwacji dokonała mieszkająca w miejscowości Coombs pani Kim MacDonald, która 5 stycznia przejeżdżała niedaleko jeziora. Pan MacDonald nagrała krótki (dokładnie trzysekundowy) film przedstawiający zwierzę (zwane od nazwy jeziora Cammie). Film można obejrzeć na stronach BCLocalNews.com

Ivellios. Tłumacz. Student. Paranormalista. Komentator spraw wszelakich. A prywatnie - człowiek.
Choćbyś zeszedł światy, nie znajdziesz nic nad lotos: kwiat to ponad kwiaty! I skoro go raz ujrzysz na wodnej roztoczy, już go myśl nie zapomni - nie zapomną oczy. Bo nawet i w Mogoła mitrze szczerozłotej nie grają takim blaskiem Golkondy klejnoty, Ani też ze stubarwnych piór rajskiego ptaka czar takowy nie bije, ani jasność taka (...) To bogów ukochanie - ta ziemi pieszczota, cudna i tajemnicza, jak snu przędza złota...

Henryk Sienkiewicz Lotos
szymon21krakow
Kasai Rex

« Odpowiedz #1 : Styczeń 15, 2010, 20:40:14 »

materiał filmowy najwyżeszj klasy nie ma co xD po ty co obaczyłem stwierdzam że to puszka...
Cryptiana
Nowa kryptyda
*

« Odpowiedz #2 : Styczeń 15, 2010, 21:01:35 »

Filmy przedstawiające kryptydy mają to do siebie, że nigdy na nich nic dobrze nie widać.  Szczerzy zęby
Równie dobrze mogło to być... wszystko! Jakieś śmiecie, łódka, ryba, może nawet pies.  Wątpiący  Film jest za krótki i kręcony ze zbyt dużej odległości, żeby dojrzeć więcej szczegółów i snuć ewentulane domysły...
Dla mnie to tylko amatorski film, na którym jakieś czarne "coś" pływa sobie po jeziorze. Żadna nowość. Roll Eyes

P.S. Moja siostra cioteczna mieszka w Ontario, chyba nawet niedaleko tego jeziora. Nie słyszałam od niej o żadnych pływających monstrach  Tongue

Saper myli się dwa razy.
Pierwszy raz, kiedy zostaje saperem.
Strony: [1]   Do góry
 Drukuj 

Skocz do kategorii: